Водоструйки

Водоструйки Керхер

Подредба по: orderby
K 5 Compact е водоструйна машина идеална за редовна употреба в битови условия при средни замърсявания. Подходяща за почистване на автомобили, каменни облицовки или велосипеди.
629.00 лв.
560.00 лв.
Малък, лек многофункционален уред за леки замърсявания - градинска мебел, велосипеди, коли и малки пространства около къщата.
149.00 лв.
137.00 лв.

Водоструйка KARCHER K 3

(Код: 1.601-812.0)
Идеална за универсална употреба при по-големи замърсявания.Оборудвана с резервоар за почистващо средство, две лесноподвижни гуми. K 3 Full Control показва налягането върху пистолета - за максимален контрол и идеалното налягане при всяка повърхност.
309.00 лв.
Малък, лек многофункционален уред за леки замърсявания.Включва накрайник T150, който съвместно с употребата на почистващ препарат почиства ефективно големи площи без пръски.
229.00 лв.
Благодарение на ергономичната си дръжка и малко тегло уредът се транспортира лесно и удобно.
169.00 лв.

Водоструйка KARCHER K 2

(Код: 1.673-220.0)
Малък, лек многофункционален уред за леки замърсявания- на велосипеди, градински инструменти или градински мебели
209.00 лв.
Малък, лек многофункционален уред за леки замърсявания.Към оборудването на серията К 2Home спада приспособление за почистване на площи T150 -подходящ за големи повърхности,приложим и във вертикална посока.
269.00 лв.
Вграденият резервоар за препарат прави работата със серията K 2 Premium особено приятна.Уредите са подходящи за универсални приложения и леки замърсявания.
269.00 лв.
Към оборудването на серията К 2 Home спада приспособление за почистване на площи T150 -почиства ефективно големи площи без пръски.
309.00 лв.
Серията К 5 е проектирана за средно силни замърсявания и се използва при големи автомобили,каменни облицовки и велосипеди равномерно до гланциране
629.00 лв.
K 5 Home е водоструйна машина в комплект с накрайник T350, който съвместно с употребата на почистващ препарат почиства ефективно големи площи без пръски
729.00 лв.
K5 Premium е подходяща за почистване при битови условия на автомобили, каменни облицовки или велосипеди.
729.00 лв.
K5 Premium Home е подходяща за почистване при битови условия на автомобили, каменни облицовки или велосипеди.
839.00 лв.
Изключително щадяща околната среда и ефективна, серията К 5 Premium eco!ogic се отличава с мощния eco! двигател с водно охлаждане за икономия на до 20% вода и енергия
949.00 лв.
Серията К 4 Premium eco!ogic с eco! двигатели с водно охлаждане пести благодарение на eco! режима до 20% вода и ток.
729.00 лв.
Водоструйната машина К7 е подходяща за почистване на превозни средства, настилки, плувни басейни или велосипеди при битови условия.
969.00 лв.
Водоструйната машина К7 Home включва комплект за битова употреба – подов накрайник Т400 (функция за ъглово почистване), който съвместно с почистващия препарат почиства ефективно големи площи без пръски
1069.00 лв.
Водоструйната машина К7 Premium е идеалния избор за почистване на превозни средства, настилки (градински пътеки и настилки), плувни басейни или велосипеди при битови условия
1049.00 лв.
Водоструйната машина К7 Premium Home включва комплект за битова употреба – подов накрайник Т400 (функция за ъглово почистване), който съвместно с почистващия препарат почиства ефективно големи площи без пръски
1159.00 лв.
Серията K 7 Premium eco!ogic с двигател eco! с водно охлаждане се отличава не само с максималното си удобство на употреба и съхранение.
1259.00 лв.
Максимална гъвкавост - без никакъв ток.
1009.00 лв.
Бензинов уред за почистване под налягане.
1719.00 лв.

Водоструйка K 3 HOME

(Код: 1.601-813.0)
„K3 Home“ с Home Kit е идеалната водоструйка за употреба при нужда за леки замърсявания навсякъде около къщата.
419.00 лв.
Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.