Водоструйки

Водоструйка KARCHER K 2 Compact (Код: 1.673-121.0)

Водоструйка KARCHER   K 2 Compact
zoom Увеличи изображение
Водоструйка KARCHER   K 2 Compact Водоструйка KARCHER   K 2 Compact Водоструйка KARCHER   K 2 Compact Водоструйка KARCHER   K 2 Compact
Цена: 169.00 лв.
Количество: 

Описание

Серията К 2 Compact се отличава с гъвкавост, мобилност и икономия на място. Към обхвата на оборудването спадат един пистолет, маркуч за високо налягане с дължина 4 метра, обикновен струен накрайник, ротационна дюза с въртяща се точкова струя, както и воден филтър. С домашен комплект Home Kit се почистват ефективно и без пръски и големи повърхности около дома.Благодарение на ергономичната си дръжка и малко тегло уредът се транспортира лесно и удобно.
Технически данни

Налягане(bar/MPa) max. 110 / max. 11
Дебит l/h max. 360
Максимална температура на входящата вода (°C) max. 40
Мощност (kW) 1.4
Тегло (kg) 4
Габарити (L x W x H) (mm) 280 x 176 x 443
Резервоар на почистващия препарат -

 

Стандартна комплектовка:

Маркуч за високо налягане, 4 m Пистолет за високо налягане
Дюза тип метла Ротационна дюза
Конектор за присъединяване 3/4" Вграден воден филтър
Маркуч за почистващ препарат с вграден филтър  

 

Повече информация за продукта:

K2 Compact се справя отлично като елиминира мръсотията.Приложения:

bike    range wheelbarrow    range bench

               

Притежава вграден механизъм за засмукване на почистващ препарат.С ергономичната ръкохватка и ниско тегло

Файлове

Изтегли PDF файл Изтегли
Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.