Водоструйки

Водоструйка KARCHER K 2 Home (Код: 1.673-223.0)

Водоструйка KARCHER K 2 Home
zoom Увеличи изображение
Водоструйка KARCHER K 2 Home Водоструйка KARCHER K 2 Home Водоструйка KARCHER K 2 Home Водоструйка KARCHER K 2 Home
Цена: 269.00 лв.
Количество: 

Описание

Малък, лек многофункционален уред за леки замърсявания.Към оборудването на серията К 2 Home спадат две лесноподвижни гуми, един пистолет, маркуч за високо налягане с дължина 4 метра, обикновен струен накрайник, ротационна дюза с въртяща се точкова струя за още по-голяма сила, както и воден филтър за защита на помпата от проникващи частици . Серията К 2 е проектирана за универсална употреба и леки замърсявания около дома. Към тях се числят например замърсявания на велосипеди, градински инструменти или градински мебели.Включва накрайник T150, който съвместно с употребата на почистващ препарат почиства ефективно големи площи без пръски.

Технически данни

Налягане (bar/MPa)
max. 110 / max. 11
Дебит l/h
max. 360
Максимална температура на входящата вода (°C)
max. 40
Мощност (kW)
1.4
Тегло (kg)
4.8
Габарити (L x W x H) (mm)
280 x242 x 783
Резервоар на почистващия препарат
-

Стандартна комплектовка:

Маркуч за високо налягане, 4 m
Пистолет за високо налягане
Дюза тип метла
Ротационна дюза
Конектор за присъединяване 3/4"
Вграден воден филтър
Маркуч за почистващ препарат с вграден филтър
Накрайник за почистване на подове Т150


Повече информация за продукта:
K2  се справя отлично като елиминира мръсотията.

ПРИЛОЖЕНИЯ

bikerange wheelbarrowrange benchrange fence

Притежава вграден механизъм за засмукване на почистващ препарат. Възможност за практично съхранение на принадежностите в машината.Включва накрайник T150, който съвместно с употребата на почистващ препарат почиства ефективно големи площи без пръски. 

Файлове

Изтегли PDF файл Изтегли
Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.