Водоструйки

Водоструйка KARCHER K 3 (Код: 1.601-812.0)

Ново
Водоструйка KARCHER  K 3
zoom Увеличи изображение
Водоструйка KARCHER  K 3 Водоструйка KARCHER  K 3
Цена: 309.00 лв.
Количество: 

Описание

K 3 Full Control на Керхер  е комплектована с телескопична дръжка за удобно теглене и съхранение. Уредът може съвсем лесно да се вдигне и прибере в шкаф или да се натовари в багажника.Производителност -25 m²/h.

Трите рижима на налягането и режимът за почистващ препарат дават възможност за оптимална настройка спрямо всяка повърхност. Налягането се регулира чрез завъртане на разпръскващата тръба Vario Power – до достигане на желаната степен. Показанието върху Full Control Power Gun позволява лесния контрол на направената настройка.

Teхнически данни

Налягане (bar/MPa)
20-120 / 2-12
Дебит l/h
380
Максимална температура на входящата вода (°C)
40
Мощност (kW)
1.6
Тегло (kg)
5.8
Габарити (L x W x H) (mm)
275 x 279 x 803
Резервоар на почистващия препарат
-

Стандартна комплектовка:

Маркуч за високо налягане, 6 m Пистолет за високо наляганеG 120 Q Full Control
Vario-Power струйник с регулатор мощта на струята Ротационна дюза
Конектор за присъединяване 3/4" Вграден воден филтър
Резервоар за препарат  

ПРИЛОЖЕНИЯ:

bikerange wheelbarrowrange benchrange fencerange motorbike

Повече информация за продукта:

Притежава практичен резервоар за почистващ препарат. Бързо и лесно присъединяване/ отстраняване на всички накрайници спестяващо време и усилие.

Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.