Водоструйки

Водоструйка Керхер K 5 (Код: 1.180-633.0)

Водоструйка Керхер K 5
zoom Увеличи изображение
Водоструйка Керхер K 5 Водоструйка Керхер K 5 Водоструйка Керхер K 5
Цена: 629.00 лв.
Количество: 

Описание

Водоструйка Керхер K 5 от серията К 5 е проектирана за средно силни замърсявания. Използва при големи автомобили, каменни облицовки и велосипеди равномерно до гланциране. Уредите са оборудвани с високопроизводителен двигател с водно охлаждане и разполагат с един пистолет Quick Connect, 8 метра маркуч за високо налягане, накрайник Vario-Power за чувствителни повърхности, както и с ротационна дюза срещу силни замърсявания. Помпата е защитена надеждно от воден филтър. Почистващият препарат Karcher в практична бутилка Plug 'n' Clean завършва комплектацията на пакета.

Технически данни  
Каталожен номер : 1.180-633.0  
Налягане (bar/MPa) 20 - up to 145 / 2 - up to 14.5
Дебит на водата l/h max. 500
Максимална температура на входящата вода (°C) max. 40
Мощност (kW) 2.1
Тегло (kg) 12.8
Габарити (L x W x H) (mm) 344 x 396 x 875
Рeзервоар на почистващия препарат -

Стандартна комплектовка:

Маркуч за високо налягане, 8 m- Quick Connect Пистолет за високо налягане
Vario-Power струйник с регулатор мощта на струята Ротационна дюза
Конектор за присъединяване 3/4" Вграден воден фiилтър
Използване на препарат чрез система-Plug & Clean Фиксирана дръжка
Аспирация на вода 1 l концентрат-универсален препарат

Повече информация за продукта :

К5 разполага с мощен двигател с водно охлаждане. Благодарение на това почистването е по-бързо и по-ефективно.

Ротационната дюза отстранява упоритите замърсявания.

Приложения

bikerange wheelbarrowrange benchrange fencerange motorbikerange carrange stairs
car jeeprange wall

Предимства на серията са двигател с водно охлажданеч който осигурява дълъг експлоатационен живот и високо ниво на производителност

Система Plug 'n' Clean за използване на препарат – смяната на почистващия препарат се осъществява само с едно движение

Бързо и лесно присъединяване/ отстраняване на всички накрайници спестяващо време и усилие.

Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.