Водоструйки

Водоструйка Керхер K 5 Premium eco!ogic Home (Код: 1.181-260.0)

Водоструйка Керхер K 5 Premium eco!ogic Home
zoom Увеличи изображение
Водоструйка Керхер K 5 Premium eco!ogic Home Водоструйка Керхер K 5 Premium eco!ogic Home Водоструйка Керхер K 5 Premium eco!ogic Home
Цена: 949.00 лв.
Количество: 

Описание

Изключително щадяща околната среда и ефективна, серията К 5 Premium eco!ogic се отличава с мощния eco! двигател с водно охлаждане за икономия на до 20% вода и енергия. Силен разтвор на препарат за почистване под високо налягане за всички приложения и средни замърсявания на повърхности и автомобили, каменни облицовки и велосипеди. Сериозно оборудване с пистолет Quick Connect, 8 метра маркуч за високо налягане, маркуч за изсмукване на водата, накрайник Vario Power, ротационна дюза, воден филтър, домашен комплект и практичен универсален почистващ препарат eco!ogic.

Технически данни  
Каталожен номер : 1.180-633.0  
Налягане (bar/MPa) 20 - up to 145 / 2 - up to 14.5
Дебит на водата l/h max. 500
Максимална температура на входящата вода (°C) max. 40
Мощност (kW) 2.1
Тегло (kg) 14.3
Габарити (L x W x H) (mm) 349 x 426 x 878
Рeзервоар на почистващия препарат -

Стандартна комплектовка:

Маркуч за високо налягане, 8 m- Quick Connect Пистолет за високо налягане
Vario-Power струйник с регулатор мощта на струята Ротационна дюза
Конектор за присъединяване 3/4" Вграден воден фiилтър
Използване на препарат чрез система-Plug & Clean Фиксирана дръжка
Аспирация на вода 1 l концентрат-универсален препарат eco!ogic
Смукателен маркуч eco!ogic -

Повече информация за продукта :

Приложение

bikerange wheelbarrowrange benchrange fencerange motorbikerange carrange stairs
car jeeprange wallrange house

ecologic icon

ecologic save waterИкономия на водата
Превключващата се eco!-степен при уредите от K 4 до K 7 спестява до 20 % вода с едно завъртане. Тази eco!-степен е идеална за работи по почистването, при които е необходима по-малко вода. В допълнение, маркучът за изсмукване на водата предоставя възможност за използване на събраната вода от употребата.

ecologic save energy xСпестяване на енергия
Благодарение на eco!-степента спестяването на енергия при моделите K 4 – K 7 възлиза на 20 %. Потребителите решават сами кога да използват eco!-нивото, за да спестят вода и енергия.

ecologic material selectionОтговорен избор на материали
Kärcher поставя голям акцент върху внимателния подбор на материали, обръща внимание на добрите екологични показатели и избягва използването на вещества, които са вредни за околната среда и здравето като фталати и PVC.

ecologic ressource savingИзползване на материали по начин, щадящ ресурсите
Почти 60 % от пластмасовите елементи в продуктите на Kärcher са изработени от рециклирана пластмаса. Опаковката включва до 50 % рециклиращи се материали и е без употреба на стиропор. Останалите 50 % произлизат от устойчивото горско стопанство.

Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.