Водоструйки

Водоструйка Керхер K 7 Premium (Код: 1.168-604.0)

Водоструйка Керхер K 7 Premium
zoom Увеличи изображение
Водоструйка Керхер K 7 Premium Водоструйка Керхер K 7 Premium Водоструйка Керхер K 7 Premium
Цена: 1049.00 лв.
Количество: 

Описание

Серията К 7 Premium се отличава с атрактивни детайли на оборудването: двигател с водно охлаждане, маркуч за барабана за най-висок комфорт на употреба и съхранение, пистолет с Quick Connect, 10 м. гумен маркуч за високо налягане, воден филтър, накрайник Vario-Power, ротационна дюза както и почистващ препарат в практична бутилка Plug 'n' Clean. По такъв начин могат да бъдат отстранявани и интензивни замърсявания по пътища, в плувни басейни, по велосипеди или автомобили с едно завъртане на ръката

Каталожен номер: 1.168-604.0

Технически параметри:
Налягане (bar/ MPa) 20 - max 160/ 2 - max 16
Дебит l/h max 600
Максимална температура на подаваната вода (°C) max  60
Мощност (kW) 3
Тегло (kg) 20.3
Размери (L x W x H) (mm) 404 x 461 x 968
Резервоар за почистващ препарат (l) -
Честота (Hz) 50
Напржение (V) 230

Стандартна окомплектовка:

Вграден воден филтър Бърза връзка машина - маркуч за високо налягане
Адаптер за присъединяване 3/4" Двигател с водно охлаждане
Маркуч за високо налягане, 10 m Vario регулатор мощта на струята
Plug 'n' Clean система за препарат Ротационна дюза
Пистолет с бърза връзка 1 I RM 555 универсален почистващ препарат
Aспирация на водата  

Описание

Приложение:

bikerange wheelbarrowrange benchrange fencerange motorbikerange carrange stairs
car jeeprange wallrange caravanrange poolrange house

Водоструйната машина К7 Premium е идеалния избор за почистване на превозни средства, настилки (градински пътеки и настилки), плувни басейни или велосипеди при битови условия. Отличава се с водно охлаждане на двигателя, бърза връзка за съединяване на пистолет/ маркуч за високо налягане, както и машина/ маркуч за високо налягане. Налягането на водата се контролира чрез просто завъртане на Vario (VPS) регулатор, за да отговаря точно на повърхността за почистване. Ротационната дюза отстранява упоритите замърсявания. Комплектът включва универсален почистващ препарат. 

1. Двигател с водно охлаждане – дълъг експлоатационен живот и високо ниво на производителност

2. Plug 'n' Clean система за препарат – смяната на почистващия препарат се осъществява само с едно движение

3. Бърза връзка пистолет/ маркуч за високо налягане и маркуч за високо налягане/ водоструйна машина. Бързо и лесно присъединяване/ отстраняване, спестяващо време и усилие.

Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.