Водоструйки

Водоструйка Керхер K 7 Premium eco!ogic (Код: 1.168-174.0)

Водоструйка Керхер K 7 Premium eco!ogic
zoom Увеличи изображение
Водоструйка Керхер K 7 Premium eco!ogic Водоструйка Керхер K 7 Premium eco!ogic Водоструйка Керхер K 7 Premium eco!ogic
Цена: 1259.00 лв.
Количество: 

Описание

Серията K 7 Premium eco!ogic с двигател eco! с водно охлаждане се отличава не само с максималното си удобство на употреба и съхранение. В допълнение към характеристики като практичният барабан за маркуча уредите се отличават с максимално щадене на околната среда. По такъв начин несъдържащите фталат и PVC водоструйки благодарение на eco! - режим пестят до 20% вода и енергия. Уредите са идеални за най-честите приложения и силни замърсявания, например на пътища, в плувни басейни, на велосипеди или автомобили.

Каталожен номер: 1.168-174.0

Технически параметри:
Налягане (bar/ MPa) 20 - max 160/ 2 - max 16
Дебит l/h max 600
Максимална температура на подаваната вода (°C) max  60
Мощност (kW) 3
Тегло (kg)

20.6

Размери (L x W x H) (mm) 404 x 461 x 968
Резервоар за почистващ препарат (l) -
Честота (Hz) 50
Напржение (V) 230

Стандартна окомплектовка:

Вграден воден филтър Бърза връзка машина - маркуч за високо налягане
Адаптер за присъединяване 3/4" Двигател с водно охлаждане
Маркуч за високо налягане, 10 m Vario регулатор мощта на струята
Plug 'n' Clean система за препарат Ротационна дюза
Пистолет с бърза връзка

Почистващи препарати 1 л. универсален почистващ препарат eco!ogic

Aспирация на водата Маркуч за изсмукването на водата

Описание:

Приложение:

bikerange wheelbarrowrange benchrange fencerange motorbikerange carrange stairs
car jeeprange wallrange caravanrange poolrange house

ecologic icon

ecologic save waterИкономия на вода
Превключващата се eco!-степен при уредите от K 4 до K 7 спестява до 20 % вода с едно завъртане. Тази eco!-степен е идеална за работи по почистването, при които е необходима по-малко вода. В допълнение, маркучът за изсмукване на водата предоставя възможност за използване на събраната вода от употребата.

ecologic save energy xСпестяване на енергия
Благодарение на eco!-степента спестяването на енергия при моделите K 4 – K 7 възлиза на 20 %. Потребителите решават сами кога да използват eco!-нивото, за да спестят вода и енергия.

ecologic material selectionОтговорен избор на материали
Kärcher поставя голям акцент върху внимателния подбор на материали, обръща внимание на добрите екологични показатели и избягва използването на вещества, които са вредни за околната среда и здравето като фталати и PVC.

ecologic ressource savingИзползване на материали по начин, щадящ ресурсите
Почти 60 % от пластмасовите елементи в продуктите на Kärcher са изработени от рециклирана пластмаса. Опаковката включва до 50 % рециклиращи се материали и е без употреба на стиропор. Останалите 50 % произлизат от устойчивото горско стопанство. 

1. Двигател с водно охлаждане – дълъг експлоатационен живот и високо ниво на производителност

2. Plug 'n' Clean система за препарат – смяната на почистващия препарат се осъществява само с едно движение

3. Бърза връзка пистолет/ маркуч за високо налягане и маркуч за високо налягане/ водоструйна машина. Бързо и лесно присъединяване/ отстраняване, спестяващо време и усилие.

Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.