Водоструйки

Водоструйка Karcher K4 Premium eco!ogic Home (Код: 1.180-660)

Водоструйка Karcher K4 Premium eco!ogic Home
zoom Увеличи изображение
Водоструйка Karcher K4 Premium eco!ogic Home Водоструйка Karcher K4 Premium eco!ogic Home Водоструйка Karcher K4 Premium eco!ogic Home
Цена: 729.00 лв.
Количество: 

Описание

Опазване на околната среда в съответствие с чистотата: Серията К 4 Premium eco!ogic с eco! двигатели с водно охлаждане пести благодарение на eco! режима до 20% вода и ток. Освен това водоструйката несъдържаща фталат и PVC се отличава с до 60% рециклиращи се материали при най-висок комфорт на употреба. С маркуч за барабана, пистолет Quick Connect, 6 метра маркуч за високо налягане, воден филтър, маркуч за изсмукване на водата, накрайник Vario-Power, ротационна дюза, универсално почистващо средство eco!ogic. Идеален за автомобили, огради, велосипед и т.н.

ПРИЛОЖЕНИЯ

bike range bench range car range fence range motorbike range wall range wheelbarrow

Приложения

Стандартна окомплектовка

 •     Пистолет високо налягане с маркуч високо налягане 6 метра eco!ogic
 •     Дръжка фиксирана към барабана за маркуча
 •     Quick Connect
 •     Употреба на почистващо средство чрез система Plug 'n' Clean
 •     Воден филтър
 •     Аспирация на водата

Принадлежности

 •     Vario-Power накрайник
 •     Ротационна дюза
 •     Почистващо средство за повърхности Т 250
 •     Маркуч за изсмукване на водата
 •     Почистващи препарати 1 л. универсален почистващ препарат eco!ogic

ecologic icon

Икономия на вода
Превключващата се eco!-степен при уредите от K 4 до K 7 спестява до 20 % вода с едно завъртане. Тази eco!-степен е идеална за работи по почистването, при които е необходима по-малко вода. В допълнение, маркучът за изсмукване на водата предоставя възможност за използване на събраната вода от употребата.

Спестяване на енергия
Благодарение на eco!-степента спестяването на енергия при моделите K 4 – K 7 възлиза на 20 %. Потребителите решават сами кога да използват eco!-нивото, за да спестят вода и енергия.

Отговорен избор на материали
Kärcher поставя голям акцент върху внимателния подбор на материали, обръща внимание на добрите екологични показатели и избягва използването на вещества, които са вредни за околната среда и здравето като фталати и PVC.

Използване на материали по начин, щадящ ресурсите
Почти 60 % от пластмасовите елементи в продуктите на Kärcher са изработени от рециклирана пластмаса. Опаковката включва до 50 % рециклиращи се материали и е без употреба на стиропор. Останалите 50 % произлизат от устойчивото горско стопанство.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Налягане (бара/МПа) 20 - 130/2 - 13
Дебит л/ч 420
Площ (м²/ч) 30
Температура на подаваната вода (°C) 40
Мощност (кВ) 1.8
Резервоар за почистващия препарат -
Честота  Hz 50
Захранване (V)  230
Тегло без принадлежности (кг)   14.10
 Размери (Д x Ш x В) (мм) 349 x 426 x 878
Международна гаранция 2 години
Произход Германия
Технически данни Налягане (бара/МПа) 20 - 130/2 - 13 Дебит л/ч 420 Площ (м²/ч) 30 Температура на подаваната вода (°C) 40 Мощност (кВ) 1.8 Резервоар за почистващия препарат - Честота Hz 50 Захранване (V) 230 Тегло без принадлежности (кг) 14.10 Размери (Д x Ш x В) (мм) 349 x 426 x 878 Международна гаранция 2 години Произход Германия
Технически данни Налягане (бара/МПа) 20 - 130/2 - 13 Дебит л/ч 420 Площ (м²/ч) 30 Температура на подаваната вода (°C) 40 Мощност (кВ) 1.8 Резервоар за почистващия препарат - Честота Hz 50 Захранване (V) 230 Тегло без принадлежности (кг) 14.10 Размери (Д x Ш x В) (мм) 349 x 426 x 878 Международна гаранция 2 години Произход Германия

Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.