Водоструйки

Водоструйка K 3 HOME (Код: 1.601-813.0)

Водоструйка K 3 HOME
zoom Увеличи изображение
Цена: 419.00 лв.
Количество: 

Описание

„K3 Home“ с Home Kit е идеалната водоструйка за употреба при нужда за леки замърсявания навсякъде около къщата. Например за почистване на велосипеди, мотоциклети и градински оргади. Уредът е окомплектован с пистолет с бърза връзка Quick Connect, 6-метров маркуч за високо налягане и воден филтър за защита на помпата. Освен това получавате: Vario Power струйна тръба (VPS), чрез която с просто завъртане регулирате налягането според конкретната задача и степента на замърсяване, ефективна ротационна дюза с въртяща се точкова струя срещу екстремни замърсявания. Комплектът Home Kit включва уред за площи T 350 за почистване на по-големи площи без пръски и почистващ концентрат „Patio & Deck“.

Teхнически данни

Налягане (bar/MPa) 20-120 / 2-12
Дебит l/h 380
Максимална температура на входящата вода (°C) 40
Напрежение 220 - 240
Мощност (kW) 1.6
Тегло (kg) 6.5
Габарити (L x W x H) (mm) 275 x 279 x 803
Ефективност за единица площ (m²/h) 25

Стандартна комплектовка:

Home Kit, Уред за почистване на площи T 350, почистващ концентрат Patio & Deck Адаптер куплунг за градински маркуч A3/4"
Маркуч за високо налягане, 6 m Пистолет за високо налягане
Vario-Power Jet Ротационна дюза
Конектор за присъединяване  Вграден воден филтър
Резервоар за препарат  

ПРИЛОЖЕНИЯ:

bikerange wheelbarrowrange benchrange fencerange motorbike

Повече информация за продукта:

Файлове

Изтегли pdf файл Изтегли
Copyright www.maxx-marketing.net

Водоструйки Керхер за дома

Дали нежна грижа или мощно почистване – водоструйките Kärcher предлагат идеалното решение за почистване за всяка задача.

За различните потребности правилният клас мощност.
Класът мощност при водоструйките представлява основният отличителен елемент и ключов параметър за нужното време за почистване. На този фон подходящият уред улеснява значително работата по почистването. В допълнение, различните класове мощност, както и техническите характеристики са свързани, като са оптимално съобразени с изискванията за почистване и така правят работата по-приятна и ефективна.

Karcher klsa

1. Правилният клас мощност

Мощността за почистване на една водоструйка е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-оптимално си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва закупуването на един уред К 7 с подходящите принадлежности. Заедно с по-добрите мощностни характеристики по-високият клас уреди предлага и практични допълнителни функции. Например по-големи дължини на маркучите за значително по-голям радиус на работа. Това представлява, особено за най-честите приложения, значителен плюс към удобството на работа.

izbor vodostruika

2. Винаги добре охладени
Класовете К 4 - К 7 от серията Standard, Premium и ecologic на Karcher са окомплектовани и с иновативна техника за водно охлаждане на двигателите и така поставят нови стандарти. Преди водата да се използва за почистване, тя се движи около корпуса на двигателя и така осигурява постоянно охлаждане. Предимството: двигателят впечатлява с изключителната си производителност и с дългия си срок на експлоатация.

3. Регулирани за максимална ефективност
Патентованата Kärcher технология за дюзи и идеалното съгласуване с отделните модели правят това възможно. В сравнение с конкуренцията моделите на Kärcher се отличават с по-високо качество и ефективност на почистване.

В прав текст: Чисти се по-бързо и се спестява до 50 % време, а с това и до 50 % енергия и вода - забележителни предимства, които са потвърдени научно от реномирания и независим институт Фраунхофер.