Прахосмукачки

Прахосмукачка Керхер MV5 Premium (Код: 1.348-230)

Прахосмукачка Керхер  MV5 Premium
zoom Увеличи изображение
Прахосмукачка Керхер  MV5 Premium Прахосмукачка Керхер  MV5 Premium Прахосмукачка Керхер  MV5 Premium Прахосмукачка Керхер  MV5 Premium Прахосмукачка Керхер  MV5 Premium Прахосмукачка Керхер  MV5 Premium Прахосмукачка Керхер  MV5 Premium Прахосмукачка Керхер  MV5 Premium
Цена: 379.00 лв.
Количество: 

Описание

Новият върхов модел MV5 Premium на Kärcher консумира само 1100 W и разполага същевременно с мощност на засмукване от 1800 W. Корпусът на прахосмукачката е от неръждаема стомана. Освен това върховият клас предлага всичко, което прави работата ефективна и лесна: Плосък филтър във филтърна касета за бързо и чисто изваждане, интегрирано почистване на филтъра със светкавично изпълнявано засмукване, нови удобни принадлежности за перфектна чистота, голям резервоар за голямо количество замърсявания, както и нова система за съхранение за безопасно прибиране на всички принадлежности. Без значение дали за сухи, мокри, груби или фини замърсявания: Новото поколение уреди осигурява винаги оптимално улавяне на замърсяванията и перфектни резултати от почистването.

Мощна както никога
Благодарение на специални двигатели, използващи ефективно енергията, и поточно-оптимизирана конструкция на уредите и принадлежностите, новите многоцелеви прахосмукачки Kärcher са не само много по-мощни в сравнение с предишните модели, но също така и най-мощните прахосмукачки Kärcher за крайни потребители за всички времена. Предимствата в един поглед: оптимално улавяне на замърсяванията, голяма икономия на време, многостранни възможности за приложение.

Удобни както никога
Иновативната техника за снемане на филтъра от средния клас позволява удобно снемане на филтъра за секунди. Тук се използва известният от професионалния сектор плосък филтър вграден в касета в главата на уреда – за изключително бързо снемане в две стъпки. Просто отворете филтърната касета, извадете филтъра и готово! Предимствата в един поглед: по-бързо и по-удобно снемане на филтъра, липса на контакт със замърсяванията, липса на разпространение на прах.

Старателна както никога
Чрез изцяло отново разработените принадлежности като подова дюза, тръби, смукателен маркуч или дръжка всички нови модели гарантират перфектни резултати от почистването и най-висок на употреба. Всеки вид замърсяване може да бъде изсмукван бързо и без остатък. Предимствата в един поглед: перфектни резултати от почистването, най-висок комфорт, минимална употреба на сила, максимална свобода на движение, липса на запушвания, липса на прекъсвания на работата.

Постоянна висока мощност на засмукване
Благодарение на вградената функция за почистване на филтъра замърсеният филтър при всички върхови уреди от серията може да се почиства с натискане на бутона за почистване бързо и ефективно. Така и при тежки задачи за почистване може да се работи с постоянно висока сила на засмукване. Предимствата в един поглед: не е необходимо ръчно почистване, липса на контакт със замърсяванията, голяма сила на засмукване.

Новите стандартни принадлежности са проектирани специално за новите многоцелеви прахосмукачки Kärcher и показват в комбинация с уредите неочаквана ефективност на почистване. С новите подови дюзи се достига до всички ъгли. Благодарение на две четки ленти или двойни гумени маншони се отстраняват оптимално мокри и сухи замърсявания. И новият гъвкав смукателен маркуч с подвижна, ергономична дръжка подобрява комфорта неимоверно.

Първокласни подови дюзи
Без значение дали сухи или мокри, фини или груби замърсявания – специално разработените подови дюзи осигуряват перфектно улавяне на замърсяванията, впечатляват с оптимални плъзгащи свойства и могат да се адаптират лесно и бързо към мокри или сухи замърсявания: При подови дюзи със скоби преустройството се извършва чрез смяна на дюзите, а при превключващите се подови дюзи съвсем удобно с педален превключвател. Специалните подови дюзи гарантират съвсем приятен процес на засмукване. Предимствата в един поглед: бързо и безостатъчно отстраняване на замърсяванията, идеални за мокри и сухи замърсявания, засмукване с малка употреба на сила.

Снемаща се дръжка
Ергономично оформената снемаща се дръжка гарантира оптимално отвеждане на въздуха. В допълнение, тя позволява ергономична поза по време на засмукването, тъй като принадлежностите могат да се закрепват бързо и лесно директно към смукателния маркуч. Специалният състав на материала на дръжката предотвратява електростатично зареждане и позволява безпроблемен процес на изсмукване – също и при ремонтни работи. Предимствата в един поглед: липса на запушвания, просто и удобно засмукване на тясно пространство, сигурна защита от електростатични изпразвания.

Оптимизиран смукателен маркуч
Новите смукателни маркучи предлагат по-голяма пропускателна способност и са много гъвкави. Предимствата в един поглед: липса на запушвания, засмукване без прекъсване на работата, голяма свобода на движение при засмукването.

Стабилни пластмасови тръби
Новите пластмасови тръби са представени в по-добро качество. Те са изключително здрави и издръжливи. Предимствата в един поглед: по-високо качество за по-дълъг срок на експлоатация.

Технически параметри:
Мощност (W) 1 100
Дължина на кабела (m) 5
Размер на присъединяване (mm) 35
Вместимост/ материал на резервоара (l) 25/ Неръждаема стомана
Напрежение (V) 220 - 240
Тегло (kg) 8.7
Размери (L x W x H) (mm) 420 x 380 x 625

Стандартна окомплектовка:

Смукателен шлаух, 2.2 m/ 35 mm Удароустойчив корпус
Смукателни тръби, 2 х 0.5 m/ 35 mm Въртящ се прекъсвач - ON/ OFF
Дръжка 3 в 1 Паркинг позиция
Ъглов накрайник Отделение за съхранение на малки части
Текстилен въздушен филтър Място за съхранение на аксесоарите
Функция издухване  

Приложения:

mv app 01mv app 02 ymv app 03 ymv app 04 ymv app 05 ymv app 06 y
mv app 07 ymv app 08 ymv app 09 ymv app 10 ymv app 11 y

Новоразработен подов накрайник и смукателен маркуч - максимално удобство и гъвкавост при почистване; перфектни резултати при почистване на сухи или влажни, фини или груби замърсявания

Патентована технология за отстраняване на филтъра - за мокро и сухо почистване без промяна на филтъра; бързо и лесно отстраняване чрез издърпване навън на плоския филтър - без контакт с мръсотията

Сменяеми накрайници (клип система) - лесно почистване на труднодостъпни места. Дава възможност за свързване на накрайници непосредствено върху смукателния маркуч.

Copyright www.maxx-marketing.net