Начало
  • 1kercher.jpg
  • 2kercher.jpg
  • 3kercher.jpg
  • 4kercher.jpg
1 dom mashini
1 p mashini
Подредба по: orderby

Водоструйка KARCHER K 3

(Код: 1.601-812.0)
Идеална за универсална употреба при по-големи замърсявания.Оборудвана с резервоар за почистващо средство, две лесноподвижни гуми. K 3 Full Control показва налягането върху пистолета - за максимален контрол и идеалното налягане при всяка повърхност.
309.00 лв.
Акумулаторната подопочистваща машина с компактна форма и тегло само 20 kg
4740.00 лв.
4260.00 лв.
Copyright www.maxx-marketing.net

Продажба на пълната гама изделия професионална почистваща техника КЕРХЕР - пароструйки, водоструйки, подопочистващи, метачни машини, екстрактори и др. Хоби серия почистващи машини за дома, принадлежности за тях, директно от производителя Керхер Германия.

Почистващите машини Керхер намират разнообразно приложение в различни области:

В автомобилния бранш

Чистотата е половината от бизнеса.
Продажбата на автомобили изисква техническо ноу-хау, разбиране на клиентите и харизма. Въпреки това, тези качества са само част от успеха на бизнеса. За да се създаде приятна атмосфера за вашите клиенти, чистота е абсолютно задължителна. Това важи и за автосервизите, където чистотата е предпоставка за безопасна работа. Kärcher Ви предлага почистваща техника, адаптирана към специфичните изисквания на автокъщи и сервизи. Вижте сами в брошурата нашата широка гама от оборудване за почистване за автомобилния бранш.

В транспорта

За чиста работна среда
Логистиката е изключително важна за точната координация. Почистването на складовите площи, превозните средства и офисите, не трябва да пречи на транспортния график. Необходими са решения, които не създават допълнителна тежест, необходимо е бързо и ефикасно почистване. Тук почиствашите системи на Kärcher могат да помогнат - със своята висока производителност. Вижте в нашата брошура гамата почистваща техника за транспорта.

В селското стопанство

Ефективност и икономичност, чистота и хигиена, функционалност и качество - това са нуждите на животновъдството, рибовъдството, селското стопанство, лозарството и горското стопанство. Иновативните почистващи уреди на KARCHER ще ви помогнат да достигнете високите стандарти и законови изисквания по отношение на чистотата и хигиената. Ние предлагаме разнообразни решения за оптимална защита и перфектна грижа за машини, растения, къщи и сгради за животни. С нашите професионални уреди, можете да разчитате на отлични резултати в ежедневната си работа. Мощните и лесни за работа почистващи машини на Kärcher ще ви осигурят перфектно почистване. Вижте нашата брошура с почистващи машини, подходящи за селското стопанство.

В строителството

Здравина, издръжливост и ефективност - това са качествата на машините за почистване на KARCHER. Надеждната и ефективна техника е незаменима, когато става дума за много видове замърсявания, каквито има в строителната индустрия. Уредите са лесни за използване, мощни и конструирани за най-неравните условия. С усъвършенстваната технология на Kärcher, вие ще почистите работните места, по-бързо и с по-голяма лекота. Вижте в нашата брошура решения, подходящи за транспортния бранш.

В търговията

Чистотата във всяко кътче и ъгъл! Това трябва да има в един добре управляван магазин. Вашите клиенти ще се чувстват спокойни, ако от вашия магазин се излъчва чистота и подреденост. Kärcher осигурява най-ефективни решения за всички области и подови настилки, независимо дали това са плочки, мокети или паркети. Почистващите машини на Керхер гарантират блестящи резултати. Вижте в нашата брошура подходящите почистващи машини за магазини.

В здравеопазването

Перфектна хигиена и висока ефективност е нужна за успешното протичане на деня в една болница, клиника или лекарски кабинет.
Жизненоважно е поддържането на отлична хигиена, по-специално за избягване на вътреболнични инфекции и  преноса на микроби. Различните части на една болница изискват специфични решения за почистване - от малки до много големи помещения и от кухни до операционни зали. В натоварените болници и клиники, ефективното почистване е от решаващо значение, тъй като на тези места рядко има достатъчно време за почистване. По-строгите хигиенни стандарти, нарастващия ценови натиск и конкуренцията правят нещата по-трудни. Kärcher предлага продукти, които са идеално пригодени да отговорят на тези високи изисквания: професионални, ефективни системи за почистване. Вижте  брошурата с подходящите за здравеопазването почистващи машини.

Почистване на сгради и помещения

Вижте експертните решения на Керхер за почистване на помещения.

Почистване на промишлени помещения

Керхер е един опитен партньор, на който можете да разчитате за всички промишлени задачи за почистване.
Ефикасно почистване може да се постигне само, ако всички решения хармонизират един с друг. Това е така, защо Kärcher, като системен доставчик във всички сектори, предлага ефективни, безопасни, силни и персонализирани почистващи разтвори.

Вижте решения за почистващи машини за различните индустриални производства:

Почистващи решения за химическата промишленост.

Почистващи решения за хранително-вкусовата и преработвателна промишленост.

Почистващи решения за машиностроенето.

За хотели и ресторанти

Поддържането на добра хигиена сега е стандартна практика в хотелиерството и ресторантьорството. Тя отразява собствения имидж на бизнеса. В допълнение, професионалната поддръжка удължава срока на експлоатация на съоръженията. Мениджърите имат основание да инвестират в почистващи системи Kärcher , защото те са икономични, лесни за използване и тяхната експлоатация е изключително дълготрайна.

Вижте подходящи решения за почистващи системи за хотели и ресторанти.