В наличност Арт.№: 6.906-237.0

Новата прахосмукачка Керхер T 12/1 Eco! Efficiency е високоефективна и тиха прахосмукачка, която е особено интересна за почистващи форми, хотели и ресторанти, офиси, магазини, болници, както и за частни домакинства. Устройството има удобен превключвател за лесно управление и разполага с две задни и две предни колела за максимална маневреност. Завършена мощна и здрава прахосмукачка от среден клас.

Количество:

53.00лв.

-5%

50.35лв.

Вземете този продукт с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Speedy
в цялата страна.
Вземете този продукт с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Speedy
в цялата страна.
Бърза поръчка

Попълни поръчката и нашият екип ще се свърже с вас за потвърждение


01.Описание

Стандартно оборудванa с високоефективна филтърна торбичка, която позволява до три пъти по-голям обем в сравнение с хартиена торбичка. Това се отплаща с по-дълги периоди на работа между подмяната на торбичките. Работните характеристики на мотора T 12/1 eco!efficiency въздушният поток и 6-степенна филтърна система (вкл. Микрофилтър като специална опция) са проектирани по такъв начин, че почти няма загуба на смукателна мощност. Ниският му център на тежест осигурява стабилност. Захранващият кабел може да бъде навит между хранилището на кабела или върху издърпваща се кука за кабел като бързо съхранение, когато често променяте местоположението, например почистване в хотели, др. Специална характеристика: подовата дюза се закача в държача на гърба на устройството и може да се използва като цялостно фиксиране на аксесоари на машината след работа. Всмукателният маркуч има проста, но ефективна система за закрепване на приставки. Натискате маркуча към всмукателният отвор на устройството, еластичният пръстен се захваща - това е всичко. Тази система гарантира, че смукателният маркуч не се отделя, когато устройството се тегли зад потребителя. Новата система за клип (смяна без инструменти) позволява лесно удължаване на смукателния маркуч с допълнителни 2,5 m (удължаващ смукателен маркуч - номер на част 6.906-237.0). С турбо четка със захранване ESB 28 (допълнителен аксесоар) T 12/1 Eco! Efficiency се превръща в четкова прахосмукачка за текстил. В случаите, когато хигиенните стандарти са особено строги, може да се постави HEPA филтър, който задържа много фини частици (99,95%), вместо стандартния филтър.

02.Характеристика и предимства

Пестенето на енергия никога не е било толкова забавно!
Пестенето на енергия никога не е било толкова забавно!

Използвайки само 500 W, прахосмукачките еко!efficiency почистват толкова старателно, колкото и основната версия. Това позволява енергоефективна работа с изключителни характеристики на почистване.

Нисък шум
Нисък шум

Заради намаленото ниво на шума прахосмукачките за сухо почистване от серията eco!efficiency са особено подходящи за места, където е важно почистването да се извърши тихо.

С лесна поддръжка
С лесна поддръжка

С освобождаването на 2 винта кабелът може да се смени бързо и без да са необходими специални знания. Това пести време и разходи за обслужване.

03.Оборудване

Смукателни маркуч, 2.5
Засмукваща тръба, 2, 0.5
Филтърна торбичка, Влакна
Материал на контейнера, Пластмаса
Система с клип за удължаване на маркучи
Клас на защита, II
Постоянна филтърна кошница, флис

04.Технически данни

Дебит на въздуха (l/s/m ³ /h) 46

Вакуум (mbar/Kpa) 185 / 18,5

Обем на контейнера (l) 12

Максимална консумирана мощност (kW) 500

Стандартна номинална ширина (mm) ID / 35

Дължина на кабела (m) 12

Ниво на шум ((dB(A))) 60

Мощност турбина (Kw/Watt) 500

Честота 50 - 60

Напрежение (V) 220 - 240

Тегло без аксесоари (kg) 6,4

Размери (Д х Ш х В) 410 x 315 x 340

logo_ecoefficiency_4c_oth
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}