В наличност Арт.№: 1.328-010.0

Лека, ръчна, акумулаторна водоструйка със средно налягане за бързо междинно почистване, без нужда от електрическо захранване. 18 V сменяема батерия и зарядно се предлагат като допълнителни аксесоари.

Количество:

Препоръчани аксесоари


299.00лв.

-5%

284.76лв.

Вземете този продукт с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Speedy
в цялата страна.
Вземете този продукт с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Speedy
в цялата страна.
Бърза поръчка

Попълни поръчката и нашият екип ще се свърже с вас за потвърждение


01.Описание

Няма електрическо захранване? Няма проблем! Акумулаторната водоструйка KHB 6 част от 18 V Battery Power платформа на Керхер почиства практически всичко около къщата, без да е необходимо електрическо захранване. Просто свържете маркуча и е готова за работа. С дюзата с плоска струя, упоритата мръсотия може бързо да се премахне от градинските мебели, играчките и много други. Вашите саксии за цветя са покрити с прашец и почва? Това е работа за ефективната ротационна дюза, която може да се използва без усилие за премахване на упорити замърсявания. И двете дюзи са включени в обхвата на доставката. Дълготрайната и мощна литиево-йонна батерия (18 V / 2,4 Ah) и зарядното устройство за батерии се предлагат като допълнителни аксесоари. Дълготрайната мощна литиево-йонна батерия е съвместима с всички устройства от 18 V Battery Power платформа на Керхер. Благодарение на иновативната технология "Реално време", LCD дисплеят на батерията показва оставащия капацитет при работа, зареждане и съхранение. Широката гама от аксесоари правят KHB 6 Battery още по-универсален. Например, също се предлага дюза за пяна, миеща четка и смукателен маркуч за използване на вода от алтернативни източници.

02.Характеристика и предимства

18 V сменяема акумулаторна батерия
18 V сменяема акумулаторна батерия

Технология Реално време с LCD дисплей на батерията: оставащо работно време, оставащо време на зареждане и капацитет на батерията. Мощна и дълготрайна благодарение на литиево-йонните клетки. Съвместим с всички устройства от 18-волтовата Battery Power платформа акумулаторни батерии на Керхер.

По-ефикасно и оптимално регулирано средно налягане
По-ефикасно и оптимално регулирано средно налягане

Максимални 24 bar налягане за ефикасно, мобилно и лесно междинно почистване. Лесно взаимозаменяеми дюзи за бързо свързване. Плоска струйна дюза за щадящо почистване и ротационна дюза за по-упорити замърсявания са включени в обхвата на доставката.

Лек и иновативен дизайн на устройството
Лек и иновативен дизайн на устройството

Оптимална свобода на движение и гъвкавост при почистване. Ръчна, акумулаторна водоструйка със средно налягане за междинно почистване. Със смукателния маркуч, който се предлага отделно, независимо дали има налична връзка за вода.

Предимства

Аксесоари с широк спектър на приложение

За стълби и малка площ: PS 20 Handheld.
Струйник с пет различни дюзи MJ 24 Handheld Multi Jet.
За труднодостъпни участъци: струйник VJ 24 с 360-градусова връзка.

03.Оборудване

Интегриран воден филтър
Адаптер куплунг за градински маркуч A3/4"
QC плоска струя
QC ротационна струя

05.Технически данни

Налягане (bar) 24

Диапазон на налягането Средно налягане

Дебит 200

Напрежение на батерията 18

Тегло без аксесоари (kg) 1,3

Тегло вкл. Опаковка (kg) 1,982

Размери (Д х Ш х В) 302 x 89 x 252

picto_battery_power_18V_1 picto_battery_not_include

Аксесоари

Откриите лесно всички аксесоари за KHB 6 Battery


06.За изтегляне

Информация за продукти
Инструкция за употреба
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}