В наличност Арт.№: 28633090

2 броя абразивни кърпи EasyFix за почистване на под. Подходящи са за премахжане на упорити петна от устойчиви на драскотини каменни подове. Велкро системата позволява лесно закрепване и отстраняване без контакт с мръсотията.

Количество:

39.90лв.

-5%

37.91лв.

Бърза поръчка

Попълни поръчката и нашият екип ще се свърже с вас за потвърждение


01.Описание

С абразивните кърпи за почистване на подове EasyFix всички петна изчезват от устойчиви на драскотини каменни подове. Комплектът включва 2 абсорбиращи, микрофибърни кърпи за почистване на под, които гарантират отлични и хигиенни резултати от почистването. Кърпите за почистване на под са закрепени върху подовата дюза EasyFix с велкро система и работата може да започне с гарантирано почистване във всички ъгли и ръбове. Особено удобнo e отделянето на износената кърпа за почистване на пода от дюзата на под без никакъв контакт с мръсотията: за тази цел просто стъпете върху етикета, прикрепен към кърпата и издърпайте дюзата за под нагоре. Кърпите могат да се перат в пералнята при 60 ° C.

02.Характеристика и предимства

Предимства

Мека кърпа за под от висококачествен микрофибърен вълноподобен плат

Оптимално почистване на замърсявания, висока степан на събиране на замърсяванията Микрофибрите гарантират добър резултат при почистването на всички твърди повърхности.

Висококачествени микрофибри

Възможно е машинно пране при 60 °C


03.Технически данни

Брой (част (и)) 2

Тегло вкл. Опаковка (kg) 0,082

Размери (Д х Ш х В) 210 x 125 x 45

Аксесоари

Откриите лесно всички аксесоари за Комплект абразивни кърпи за подова дюза Easy Fix


Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}