В наличност Арт.№: 15095022

Агрегатът за високо налягане е конструиран като компактна единица за модулно вграждане. Тя се състои от агрегата за помпата, поплавъкова камера за изключване от електрическата мрежа и външен шкаф за управление.


01.Описание

Инсталацията на стационарен агрегат за високо налягане е решение за различни видове почиствания. Предимствата на стационарното съоръжение се виждат в най-различни области, в които непрекъснато се поставят високи изисквания към чистотата: икономичност – на разположение по всяко време само с едно натискане на копчето, няма нужда от пренасяне на мобилни уреди. Безопасност – инсталация на безопасно място, защита от влияния на околната среда, изключена е неправилната употреба. Автоматика за включване: елементите за високо налягане се свързват еднократно с уреда. След пускане в експлоатация помпата за високо налягане се стартира автоматично при всяко ползване на водата. Не е необходимо допълнително отключване на системата. Мощност: елементите за захранване са предвидени за захранване на няколко уреда едновременно. При уредите от серията HDC Advanced количеството вода, което не е било използвано се връща през пропускателен клапан в поплавъковата камера през пропускателен клапан в главата на помпата. Реалното регулиране на количеството вода се управлява чрез честотен преобразувател в помпите. Така при HDC Advanced се ползва точно количеството вода, което реално е необходимо. Автоматично изключване: при подаване на количество вода, което е под минималната стойност, уредът се изключва. Бързото действие предотвратява тактовата работа при количества под минималните стойности. Повторното включване на компактната единица става автоматично при подаване на вода. Съоръжения с няколко помпи: при компактни единици с две, три или четири помпи помпите се включват или изключват в зависимост от количеството вода по определен ред и с известно забавяне. Промяна на поредността: при промяна на поредността на помпените агрегати се постига едновременна работа на всички помпени агрегати. Чрез ръчно превключване автоматично/ръчно помпените агрегати могат да бъдат включени поотделно. Така в случаи на аварии може да се запази аварийното захранване. Разпознаване на течове: кратка работа на помпата, каквито се появяват при течове в тръбната мрежа, водят до изключване с цел безопасност.

02.Характеристика и предимства

Предимства

Модулна конструкция

Уредите от HDC-серията могат да се оборудват с до 4 помпени агрегата. Това означава максимална гъвкавост за всеки вид цел на употреба.

Интелигентно управление на помпата

Независимо какво количество вода е необходимо: системата за управление включва при нужда допълнителни помпи и съответно ги изключва.


03.Технически данни

Налягане (bar/MPa) 100 / 10

Дебит (l) 700 / 12000

Температура на подаване 85

Вид на тока (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50

Размери (Д х Ш х В) 1150 x 750 x 1840

04.За изтегляне

Информация за продукти
Инструкция за употреба
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}