В наличност Арт.№: 15095002

Агрегатът за високо налягане е конструиран като компактна единица за модулно вграждане. Тя се състои от агрегата за помпата, поплавъкова камера за изключване от електрическата мрежа, шкаф за управление и е готов за употреба.


01.Описание

Инсталацията на стационарен агрегат за високо налягане е решение за различни видове почиствания. Предимствата на стационарното съоръжение се виждат в най-различни области, в които непрекъснато се поставят високи изисквания към чистотата: икономичност – на разположение по всяко време само с едно натискане на копчето, няма нужда от пренасяне на мобилни уреди. Безопасност – инсталация на безопасно място, защита от влияния на околната среда, изключена е неправилната употреба. Автоматика за включване: елементите за високо налягане се свързват еднократно с уреда. След пускане в експлоатация помпата за високо налягане се стартира автоматично при всяко ползване на водата. Не е необходимо допълнително отключване на системата. Мощност: елементите за захранване са предвидени за захранване на няколко уреда едновременно. При уредите от серията HDC Standard количеството вода, което не е било използвано се връща през пропускателен клапан в поплавъковата камера през пропускателен клапан в главата на помпата. Системата за измерване на дебита, съответно на налягането на изхода на захранващия елемент, наблюдава използваното количество вода. Автоматично изключване: при подаване на количество вода, което е под минималната стойност, уредът се изключва. Бързото действие предотвратява тактовата работа при количества под минималните стойности. Повторното включване на компактната единица става автоматично при подаване на вода. Съоръжения с няколко помпи: при компактни единици с две, три или четири помпи помпите се включват или изключват в зависимост от количеството вода по определен ред и с известно забавяне. В зависимост от количеството за 4.000 l са предвидени две, за 6.000 l три и за 8.000 l четири помпи в съоръжението. Промяна на поредността: при промяна на поредността на помпените агрегати се постига едновременна работа на всички помпени агрегати. Чрез ръчно превключване автоматично/ръчно помпените агрегати могат да бъдат включени поотделно. Така в случаи на аварии може да се запази аварийното захранване. Разпознаване на течове: кратка работа на помпата, каквито се появяват при течове в тръбната мрежа, водят до изключване с цел безопасност.

02.Характеристика и предимства

Предимства

Икономичност

Гъвкава концепция за обслужване

Централно табло за управление върху уреда.
Като опция могат да се сложат дистанционни управления директно за точките за захранване.

Модулна конструкция

Уредите от HDC-серията могат да се оборудват с до 4 помпени агрегата. Това означава максимална гъвкавост за всеки вид цел на употреба.

Интелигентно управление на помпата

Независимо какво количество вода е необходимо: системата за управление включва при нужда допълнителни помпи и съответно ги изключва.


03.Технически данни

Налягане (bar/MPa) 80 / 160 / 8 / 16

Дебит (l) 700 / 8000

Температура на подаване 85

Вид на тока (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50

Размери (Д х Ш х В) 1150 x 750 x 1840

04.За изтегляне

Информация за продукти
Инструкция за употреба
Инструкция за употреба
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}