В наличност Арт.№: 1.111-121.0

Коледният пакет Karcher осигурява сигурно почистване и защита през грипния период чрез мощната и универсална парочистачка SC 5 EasyFix с 4.2 bar налягане, възможност за непрекъснато допълващ се резервоар за вода и опция за свързване на парна ютия. В коледния пакет са включени допълнително накрайник за почистване на стъкла и комплект от 4 кръгли четки за използване в различни санитарни области в дома

Количество:

803.80лв.

-5%

763.61лв.

Вземете този продукт с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Speedy
в цялата страна.
Вземете този продукт с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Speedy
в цялата страна.
Бърза поръчка

Попълни поръчката и нашият екип ще се свърже с вас за потвърждение


01.Описание

Да почистваш и гладиш? Не е проблем за SC 5 EasyFix, защото е най-силната парочистачка в този клас (4.2 bar налягане) има опция за свързване на парна ютия. И още, уредът чисти без химия и при основно почистване се отстраняват 99.99% от всички обичайни за дома бактерии по твърдите повърхности. С многофункционалните аксесоари плочките, готварските печки, абсорбаторите и дори малките драскотини стават перфектно чисти, независимо дали са били по-леко или по-сериозно замърсени. Подовата дюза EasyFix, с гъвкав шарнир, гарантира удобство и комфорт, а благодарение на ламелната си технология - перфектни резултати при почистването. С комфортната закрепваща система микрофибърната кърпа за под се поставя и сваля удобно без навеждане и без контакт с мръсотията. VapoHydro функцията отстранява още по-лесно упорити замърсявания само с превключване към гореща вода. Интензитета на парата е регулируем, така че да е подходящ за повърхността и замърсяването. Резервоара за вода е свалящ се, с възможност за непрекъснато допълване: идеално за почистване без прекъсване. Още екстри: интегрирано място за прибиране на кабела, място за съхранение на аксесоарите и паркинг позиция за подовата дюза.

Когато става въпрос за почистване и поддръжка, винаги може да разчитате на уредите на Керхер. Всяка продуктова линия иима своите силни страни, перфетно съобразени с индивидуалните изисквания на клиента. Предимствата при почистването с пара са високата ефективност, липсата на консуматив и щаденето на околната среда. Комбинацията от налягане, скорост и температура, прави парата ефективна и премахжа 99,99% от бактериите. Освен това алергенните остатъци не могат да се натрупат върху чистата повърхност, защото не се използват химически препарати. Уредите са иудеални за хора с алергии и малки деца.

За всички модели парочистачки и парни екстрактори Керхер предлага богата гама от аксесоари. Така приставките за почистване с пара могат да се използват според конкретната ситуация и то значително по-ефективно. Независимо дали в кухнята или в банята, дали за пояистване на аспиратор, кухненски плот, мивка, плочки, фуги, огледала или смесители, за всяко място в дома, което има нужда от почистване и поддръжка са предвидени подходящи аксесоари. Повече информация за тях може да откриете в полето най-долу или в раздел аксесоари за парочистачки. 

Аксесоари

Откриите лесно всички аксесоари за Коледен пакет Karcher за сигурно почистване и защита през грипния период


Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}