В наличност Арт.№: 1.184-700.0

Компактен, мощен, с един двигател, за професионална употреба екстрактор за мокро/сухо почистване с иновативна, патентована система за почистване на филтъра – Tact – и 35 l обем на резервоара за приложение в хлебарството и сладкарството. Специалната PES-филтърна система с плосък нагънат филтър дава възможност за смяна на режима от мокро на сухо почистване без да е необходимо да се сменя филтъра. Уредът се доставя без аксесоари. Уредът се предлага със серийно оборудване за заземяване (антистатична система) до местата за свързване на маркуча, система за съхранение на аксесоарите за дюзата за почистване на пещта или на комплекта за хлебарство (и двете отделни аксесоари), с резервоар, който е устойчив на топлинни натоварвания и гумен захранващ кабел.


01.Описание

Екстракторът за хлебарството или пещите за печене NT 35/1 Tact Bs е един особено лесен за употреба уред, който е подходящ за универсална употреба в хлебарството и сладкарството. Много практичен е PES-плоският нагънат филтър на новия екстрактор, който предлага множество преимущества: * операторът може да сменя между режимите на сухо и мокро почистване без това да води до дълго прекъсване на работата за смяна на филтъра, защото той винаги е над нивото на течността и е устойчив на влага. * Достъпът до филтъра винаги е лесен и бърз, без да се налага сваляне на главата на турбината. * Плоският нагънат филтър увеличава полезния обем на резервоара от 35 l, защото не влиза в него. * Чрез автоматичната система за почистване на филтъра Tact може да се използва максималният капацитет на резервоара. Електронната система за наблюдение на филтъра изключва турбината автоматично при достигане на максималното ниво на течност. С двете големи колела отзад и двете управляващи ролки отпред уредът е стабилен срещу преобръщане и много маневрен благодарение на малкото си тегло и може безпроблемно да се носи. Комфорт предлагат и големият бутон за вкл./изкл. и системата за съхранение на кабела и аксесоарите в уреда.

02.Характеристика и предимства

Предимства

Прахосмукачката за хлебопекарството

Контейнерът от пластмаса е устойчив на киселини, соли и високи температури.
Предлаганите като опция аксесоари са разработени специално за приложение в сферата на хлебарството.

Устойчив на топлина PES-плосък нагънат филтър

Уредът е оборудван с PES-плосък нагънат филтър за клас на прах M, така могат без проблеми да се отстраняват например прах и замърсявания от хлебарницата.

03.Оборудване

Плосък филтър, PES
Автоматика за изключване при достигане на максимално количество
Система за антистатичност
Материал на контейнера, Пластмаса
Eco-филтърна система
Пластмасов контейнер, устойчив на високи температури
Клас на защита, I
Управляващо колело със стопер
Смукателни турбини без поддръжка, 1

04.Технически данни

Дебит на въздуха (l/s/m ³ /h) 61

Вакуум (mbar/Kpa) 230 / 23

Обем на контейнера (l) 35

Максимална консумирана мощност (kW) 1380

Стандартна номинална ширина (mm) 35

Дължина на кабела (m) 7,5

Ниво на шум ((dB(A))) 63

Честота 50 - 60

Напрежение (V) 220 - 240

Тегло без аксесоари (kg) 12,8

Размери (Д х Ш х В) 580 - 380 - 580

05.За изтегляне

Информация за продукти
Bedienungsanleitung
Bedienungsanleitung
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}