В наличност Арт.№: 26451370

Издръжлив, ергономичен пистолет за поливане с тръбен удължител Premium с Top оборудване. За напояване на малки/средни площи. С възможност за многостранно приложение – от напояване на земята до работа на високо.

Количество:

63.90лв.

-5%

60.71лв.

Вземете този продукт с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Speedy
в цялата страна.
Вземете този продукт с
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Speedy
в цялата страна.
Бърза поръчка

Попълни поръчката и нашият екип ще се свърже с вас за потвърждение


01.Описание

Ергономичният пистолет за поливане с тръбен удължител Premium на Керхер е шедьовър на съвършенството и комфорта. Множеството възможности за приложение го правят многостранно приложим и универсален мултиталант. Premium пистолетът с тръбен удължител е идеален за поливане на малки до средно големи площи и градини. От напояване на земята до работа на високо – например при поливане на висящи саксии – пистолетът с телескопичен тръбен удължител позволява удобна работа. Успешната комбинация от елегантен дизайн, първокласна функционалност и перфектна ергономия са убедителни за цялата серия и прави градинския пистолет с тръбен удължител Premium идеалния уред за работа дори и за по-продължителен период. Накратко: идеалното решение, което създава удоволствие при поливане в градината. Освен това: пръскалките на Керхер са съвместими с всички клик-системи, които се предлагат на пазара. Компоненти на оборудването: подвижна пръскаща глава (180°), телескопична тръба (70-105 cm), настройка на водната струя с една ръка (вкл. ON/OFF-функция), удобна закачалка, 6 вида струя.

02.Характеристика и предимства

Предимства

6 видa на струята

За напояване според нуждите

Регулиране на дебита на водата с една ръка и ON/OFF-функция

За лесна и удобна употреба

Комфортна възможност за окачване

Лесен за съхранение

03.Оборудване

Конусовидна струя
Водна мъгла
Хоризонтална плоска струя
Точкова струя
Дъжд
Вертикална плоска струя

05.Технически данни

Тегло (kg) 0,5

Тегло вкл. Опаковка (kg) 0,526

Размери (Д х Ш х В) 780 x 150 x 66

picto_cone_jet_oth_1_CI15 picto_fine_mist_oth_1_CI1 picto_horizontal_flat_jet picto_power_jet_oth_1_CI1 picto_shower_spray_oth_1_ picto_vertikal_flat_jet_o
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}