В наличност Арт.№: 18264050

Идеалното решение за бързо и нежно ръчно външно почистване на товарни автомобили като автобуси, камиони и седлови влекачи. RBS 6000 се препоръчва за автопаркове с обем до 15 превозни средства и е предвидено за височина до 4,20 m.


01.Описание

RBS 6000 е ръчна автомивка с една четка за измиване на товарни превозни средства. Съоръжението е разработено и произведено на базата за всеобхватната компетентност на Керхер в технологиите за автомивки. Фокусът е поставен върху лесната употреба и ефективното измиване на автомобилите. Машината е идеално решение за бързо и основно цялостно почистване (странична, предна и задна част) на малки автопаркове. Особено внимание е обърнато на изискването за най-добра защита срещу корозия при намокряне на използвания материал в частично агресивната среда на автомивката. Така рамката е направена от заварена алуминиева конструкция, защита срещу пръскане се състои от особено, специално за тази употреба предназначен, полиестерен материал, а регулиращото колело е от благородна стомана. Компактната конструкция гарантира висока стабилност на съоръжението. Безпроблемното движение на съоръжението се гарантира от четири лесно движещи се водещи колела. Две допълнителни колела гарантират високата степен на движение в релсите по време на измиване на автомобилите. Те се спускат с регулиращото колело в момента, в който съоръжението е позиционирано отстрани на превозното средство. Така могат лесно да се обхванат и контури с наклон до 10°. Валякът с четките с два лагера се задвижва от един двигател чрез самоопъваща се верига. Бяло-жълтата четка (диаметър по време на работа около 1.000 mm) се състои от чашеобразни сегменти с профилирани четки от полиетилен, които оптимално достигат контурите на превозните средства. В рамката с четките са интегрирани две тръби с дюзи за напояване на четките. Меки гумени ролки за определяне на дистанцията, които са закрепени на рамката на съоръжението, гарантират дистанцията между машината и превозното средство и така предвазват автомобила от евентуално повреждане.

02.Характеристика и предимства

Предимства

Дръжка за управление и защита

Подпомаган от въртенето на четките операторът може да премести съоръжението напред с малки усилия.
Ако дръжката бъде пусната, спира въртенето на четките.

Дозиране на почистващ препарат

За оптимизиране на резултатите от миенето при необходимост може чрез дозиращата помпа да се прибавят почистващи препарати.

03.Оборудване

Брой четки за миене, 1

04.Технически данни

Височина на съоръжението 4370

Височина на миене 4205

Необходим брой места в автомивката 4620 x 1700 x 1500

Брой на фазите на тока (Ph) 3

Честота 50

Напрежение (V) 400

05.За изтегляне

Информация за продукти
Инструкция за употреба
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}