За нас

Професионална почистваща техника и хоби серия за дома

ДЕЙТА ЕООД е упълномощен търговски представител и сервизен партньор на фирма КЕРХЕР – Германия от 1995 година  и е специализирана за внос и продажби на пълната гама изделия почистваща техника КЕРХЕР - пароструйки, водоструйки, подопочистващи и метачни машини и др., както и всички видове принадлежности, предлагани от фирмата – производител.

ДЕЙТА ЕООД извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на пълната гама изделия на КЕРХЕР в цялата страна, като разполага с добра сервизна база в гр. Стара Загора и поддържа сътрудничество с търговски и сервизни партньори в София, Бургас, Плевен и Шумен. 

Така фирмата се стреми да пренесе сервизната дейност най-близо до крайните клиенти. На склад се поддържа богата гама от резервни части и принадлежности за всички продадени от  и сервизирани от фирмата машини. Конкретно за нуждите на фирма ДЕЙТА ЕООД е разработена специализирана компютърна програма за поддържане на база данни на използваната номенклатура от резервни части, надхвърляща вече над 1 300 позиции.

Персоналът от 10 души е изцяло ангажиран с продажбата и обслужването на машините, като сервизните специалисти ежегодно преминават курс на обучение в централата на КЕРХЕР за Югоизточна Европа във Виена, Австрия.

Клиенти са над 550 фирми, използващи в своята дейност професионална почистваща техника КЕРХЕР.