В наличност Арт.№: 26451570

Издръжлив, ергономичен и многостранно приложим пистолет за поливане с тръбен удължител с Top оборудване. За напояване на малки до средно големи площи. С шест различни струи.

Количество:

42.90лв.

-5%

40.76лв.

Бърза поръчка

Попълни поръчката и нашият екип ще се свърже с вас за потвърждение


01.Описание

Ергономичният пистолет за поливане с тръбен удължител на Керхер е шедьовър на съвършенството и комфорта. Множеството възможности за приложение го правят универсален мултиталант. Пистолетът с тръбен удължител е идеален за поливане на малки до средно големи площи и градини. Успешната комбинация от елегантен дизайн, първокласна функционалност и перфектна ергономия са убедителни за цялата серия и прави градинския пистолет с тръбен удължител идеалния уред за работа дори и за по-продължителен период. Накратко: идеалното решение, което създава удоволствие при поливане в градината. Освен това: пръскалките на Керхер са съвместими с всички клик-системи, които се предлагат на пазара. Компоненти на оборудването: настройка на водната струя с една ръка (вкл. ON/OFF-функция), 6 вида струя.

02.Характеристика и предимства

Предимства

6 видa на струята

Регулиране на дебита на водата с една ръка и ON/OFF-функция

Подходящ за всякакъв вид напояване

03.Оборудване

Конусовидна струя
Водна мъгла
Хоризонтална плоска струя
Точкова струя
Дъжд
Вертикална плоска струя

05.Технически данни

Тегло (kg) 0,34

Тегло вкл. Опаковка (kg) 0,366

Размери (Д х Ш х В) 850 x 150 x 66

picto_cone_jet_oth_1_CI15 picto_fine_mist_oth_1_CI1 picto_horizontal_flat_jet picto_power_jet_oth_1_CI1 picto_shower_spray_oth_1_ picto_vertikal_flat_jet_o
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}