В наличност Арт.№: 15451270

EB 30/1 Professional Li-Ion е първата на пазара електрическа метла за професионална употреба, която работи с батерии. Професионалният модел включва освен втори допълнителен комплект батерии и зарядно устройство за бързо зареждане вместо обикновено зарядно устройство. Новата разработка на уреда разполага с валяк с четки, който се подменя лесно и контейнер за отпадъци, който лесно се изпразва, което означава, че имате метла и лопата в едно. Тя дава възможност за бързо, тихо (56 dB(A)) и надеждно почистване на замърсени места по твърди настилки и килими през работно време.


01.Описание

Благодарение на втория комплект батерии се увеличава двойно времето за работа на уреда. Със зарядното устройство за бързо зареждане, което е включено към серийното оборудване, резервните батерии се зареждат за 90 мин., вместо за три часа. Резервните батерии предоставят възможност за работа без прекъсване. EB 30/1 Professional Li-Ion се включва и изключва с прекъсвач с крак. Плоският уред (90 mm) минава под отоплителни тела и мебели, дори и при малко разстояние до пода и събира замърсявания до ръба, на разстояние само от 2 мм. Телескопичната тръба с ръкохватка може да се настрои според ръста на оператора и се движи във всички посоки благодарение на гъвкаво съединение. При спиране на работата тя седи в изправена позиция. Тъй като EB 30/1 Professional Li-Ion работи без кабел, практически няма нужда от време за подготовка на уреда. Електрическата метла може да чисти килими около 60 мин., а твърди подови настилки около 80 минути, преди да се наложи отново да се зареди или смени мощната литиево-йонна батерия.

02.Характеристика и предимства

Бързо зарядно
Бързо зарядно

Кратко време за зареждане, продължително време на работа: бързото зарядно устройство BC 1/1.8 напълно зарежда батериите само за 65 минути.

Лесна смяна на батериите
Лесна смяна на батериите

Мощната литиево-йонна батерия се изважда и сменя в няколко лесни стъпки.

Смяна на четките без да се използват инструменти
Смяна на четките без да се използват инструменти

Валякът с четките се сваля без инструменти и е много лесен за почистване.

03.Оборудване

Акумулаторни батерии
Уред за бързо зареждане BC 1/1.8
Валяк с четки, стандартен

04.Технически данни

Ширина на работа (mm) 300

Обем на контейнера (l) 1

Време за работа (h) 82 - 104

Време за зареждане на акумулаторните батерии (h) 1

Акумулаторни батерии (V /Ah) 7,2 / 2,6

Тегло без аксесоари (kg) 2,4

Тегло вкл. Опаковка (kg) 3,3

Размери (Д х Ш х В) 250 x 300 x 1340

05.За изтегляне

Информация за продукти
Инструкция за употреба
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}