В наличност Арт.№: 1.319-216.0

Уредът на самообслужване за един автомобил HDS-C 9/15 със стабилен стоманен корпус за защита на техниката от климатични влияния предлага различни програми за измиване и е подходящ за целогодишна употреба.


01.Описание

Уредът на самообслужване за един автомобил HDS-C 9/15 Stahl обединява предимствата на мобилната пароструйка с тези на уредите на самообслужване. Корпусът със защита срещу замръзване дава възможност за стационарна инсталация във външната част и за целогодишно ползване. Техниката е защитена срещу климатични влияния в стабилен стоманен корпус. Завършващият капак за покриване на таблото за управление предпазва от неправомерна употреба и вандализъм. Чрез системата за управление, която е поставена отстрани, може да се направи стъпка по стъпка избор между различни програми за измиване само чрез задействане на въртящия се бутон. Външна система за със светещи диоди информира за работния режим и дава информация за безопасността при работа, проблеми с дюзата, за понижено количество на почистващите препарати в резервоара или прегряване на напорната помпа.

02.Характеристика и предимства

Предимства

Лесен избор на програми

Избор на програма стъпка по стъпка с въртящия се бутон.
Разбираеми от само себе си пиктограми улесняват управлението.

Гъвкаво оборудване

Модел с механичен автомат за монети, пръскачка за високо налягане, държач за маркуч, накланящо се рамо и указания за ползване.


03.Технически данни

Мощност на свързване (Kw/Watt) 6,8

Работно налягане (bar/MPa) 150 / 15

Система за нагряване на водата Масло

Количеството на водата (l) 900

Вид на тока (Ph/V/Hz) 3 - 400 - 50

Размери (Д х Ш х В) 1040 x 727 x 1360

04.За изтегляне

Информация за продукти
Инструкция за употреба
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}