В наличност Арт.№: 1.826-205.0

Идеалното решение за бързо и нежно ръчно външно почистване на товарни автомобили като автобуси, камиони и седлови влекачи. RBS 6000 се препоръчва за автопаркове с обем до 15 превозни средства.


01.Описание

RBS 6000 е ръчна автомивка с една четка за измиване на товарни превозни средства. Съоръжението е разработено и произведено на базата за всеобхватната компетентност на Керхер в технологиите за автомивки. Фокусът е поставен върху лесната употреба и ефективното измиване на автомобилите. Машината е идеално решение за бързо и основно цялостно почистване (странична, предна и задна част) на малки автопаркове. Особено внимание е обърнато на изискването за най-добра защита срещу корозия при намокряне на използвания материал в частично агресивната среда на автомивката. Така рамката е направена от заварена алуминиева конструкция, защита срещу пръскане се състои от особено, специално за тази употреба предназначен, полиестерен материал, а регулиращото колело е от благородна стомана. Компактната конструкция гарантира висока стабилност на съоръжението. Безпроблемното движение на съоръжението се гарантира от четири лесно движещи се водещи колела. Две допълнителни колела гарантират високата степен на движение в релсите по време на измиване на автомобилите. Те се спускат с регулиращото колело в момента, в който съоръжението е позиционирано отстрани на превозното средство. Така могат лесно да се обхванат и контури с наклон до 10°. Валякът с четките с два лагера се задвижва от един двигател чрез самоопъваща се верига. Бяло-жълтата четка (диаметър по време на работа около 1.000 mm) се състои от чашеобразни сегменти с профилирани четки от полиетилен, които оптимално достигат контурите на превозните средства. В рамката с четките са интегрирани две тръби с дюзи за напояване на четките. Меки гумени ролки за определяне на дистанцията, които са закрепени на рамката на съоръжението, гарантират дистанцията между машината и превозното средство и така предвазват автомобила от евентуално повреждане.

02.Характеристика и предимства

Предимства

Дозиране на почистващ препарат

За оптимизиране на резултатите от миенето при необходимост може чрез дозиращата помпа да се прибавят почистващи препарати.

Дръжка за управление и защита

Подпомаган от въртенето на четките операторът може да премести съоръжението напред с малки усилия.
Ако дръжката бъде пусната, спира въртенето на четките.

03.Оборудване

Разпределителен шкаф на съоръжението
Брой четки за миене, 1
PE-четки, стандартен дизайн на Керхер
Колела, стандартна височина

04.Технически данни

Височина на съоръжението 3810

Височина на миене 3645

Необходим брой места в автомивката 4620 x 1700 x 1500

Брой на фазите на тока (Ph) 3

Честота 50

Напрежение (V) 400

05.За изтегляне

Информация за продукти
Инструкция за употреба
Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}